2 days left!
Het is dan bijna zover! donderdag op vrijdag nacht 04:00 vertrek ik dan samen met suzy naar oostenrijk/hinterglemm. Ik heb vrijwel alles ingepakt nog een paar laatste shirtjes moetenmee!
De kriebels beginnen nu toch wel aardig te komen! De spanning is dan eigenlijk alleen voor het eerste weekje les geven dalijk. Heb dan natuurlijk geen personen die al jaren ski-en en die alles toch wel kunnen zoals met me examen op de anwarter!
Deze mensen/kinderen/wezens zal ik zelf moeten vermaken en alles uitleggen. Gelukkig geloven ze toch wel wat ik zeg in dat mooie skilerarenpak! Maar het blijft spannend want ik wil het wel goed doen! En einde van de week van de zwarte piste af

Volgens mij ben ik best wel een amateur inpakker voor grote reizen. want ik heb 1 koffer vol met wintersport gear. een grote tas vol kleding. een grote tas met aparatuur dat mee moet. en dan nog me ski`s en skischoenen. Mis ben ik in dit geval wel de vrouw. suzy had over 3 tassen

Sorry voor de korte blog dit keer. Als ik daar ben aangekomen en weet hoe me kamer eruit ziet wie me roommate is. (hopelijk stinkt die niet) zal ik even een foto sturen van me skileraren pak.
En uiteraard als ik een week les heb gegeven zal ik ook een mooie blog schrijven.
Dus hopelijk blijven jullie volgen.
groetjes en auf wiedersehen
P.S jup dat was duits
jaja bijna zover!
alvast heel veel plezier en ik hou je blogs in de gaten!
veel plezier baasje
Erwin, dat gaat wat worden. Ik hoop dat je alles heel laat.(je lichaam natuur).
Heel veel plezier en ik blijf je volgen.
Heej Erwin,
Leuk om je blogs te lezen! Ik heb nu nog meer zin om te gaan skien voor de eerste keer! Ik zie je vast wel we vertrekken de 13e!
Geniet ervan en tot in januari!
Leuk om te lezen en vooral foto's kijken
Ga jullie volgen.
Tot ziens xxx