Mijn eerste belevenissen
Het is dan nu zondag avond 30 oktober. Eindelijk tijd om eens even een verhaaltje te plaatsen...
Al jaren dacht ik 'hoe vet zou het zijn om een heel seizoen in wintersportgebied te zitten' en altijd al skileraar willen zijn.. waarom? ik zie ze altijd lol maken en ski-en vind ik super vet:D
Dus ik typte op google in. skileraar hinterglemm. En ik kwam 2btravel tegen. Ik een mailtje sturen hoe en wat. Ik hoefde inprincipe alleen te betalen en overal optijd aanwezig te zijn en alles werd goed en netjes geregeld!! Na een hoop mailen met Monique van Bakel stond ik dan half april op treinstation utrecht met alle spullen om te vertrekken naar Hinterglemm voor de anwarte cursus.
Deze duurde 10 dagen
Ik zal mijn best doen om een indruk te geven van de curus. De eerste2 dagen wou ik naar huis. Niet omdat ik me moeder miste ofzo. Nee het was gewoon totaal anders dan ik had verwacht. Het waren zeker 10 pittige dagen. stond op om 7 uur in de ochtend en ging om gemiddeld om 12 uur savonds naar bed. En dan pas had je eigenlijk rust vanwege het constant moeten vertalen van dat duits... (of watop duitsleek)
Voor de mensen die mij kennen. Ik ben geen opgever dus dat deed ik dan ook niet en was blij ook. Want na die 2 dagen en vrienden en vriendinnen gemaakt te hebben werd het super leuk!!!
elke avond na bootcamp. lkkr biertje drinken en babbelen!! waar ik achter kwam en wel heel erg was eigenlijk. is dat ik zonder een paar biertjes niet kon slapen

Heel de cursus was goed verlopen ik heb hem zelfs gehaald!! en mag me dus al een tijdje officieel skileraar noemen!!!! so 100 bier jaaaa. Alleen het einde werd duidelijk dat er iets fout was gegaan. Het hotel waar ik verbleef scheen niet betaald te zijn... pardon? dacht toch dat alles voor mij geregeld was. Ik was niet de enige suzy had ook via 2Btravel geboekt. gelukkig was me lieftallige vader in het dorp en hielp ons uit de brand.
Thuis aangekomen meteen gemailt met Monique en zij heeft ons meteen geholpen en netjes opgelost!! waar ik haar heel dankbaar voor was. (het probleem lag uiteindelijk bij dat hotel zelf.. slim)
Zaterdag 22 oktober in de middag was het dan zover. De intradag van 2btravel. georganiseerd door Monique van Bakel die gesteund werd door yuri Bartels. Hier ontmoete ik eindelijk de dame die al die maanden mijn 10000e e-mails netjes beantwoorden!in het echt.Bij wat kan het ook anders.APRESKI BORREL. yeah.
Nuik weer terug denk aan al deze dingen... HEB IK ER ZOVEEL ZIN IN!!
Laat die weken maar vliegen dan kan ik samen met suzy naar oostenrijk om4 maanden lang te werken... oke oke ook af en toe een biertje.
groetjes erwin..
Je bent vergeten erbij te zetten dat je Suzy daar ontmoet hebt :p
Super mooie Blog Erwin! Heb er onwijs veel zin in :) Xx
Haha, ik zat het verhaal te lezen en zat er op te wachten..waar zegt ie dat ie Suzy daar ontmoet heeft :O Maar je blog ziet er gelikt uit ouwe, goed bezig! We gaan em vol rammen met comments gedurende het seizoen dat je dr bent. En... niet te vergeten.. ! Elmer en ik komen naar toe deze winter! Zet die pullen maar vast koud ;D Gr